Kontakt

Сè што треба да знаете за да го контактирате HireCTO.io и да ги вратите вашите технички иниција�

Апстрактни линии на универзумот

THE OFFICE

Technology Staffing Group SA
Rue de Chantepoulet, 13,
1201 Енева,
Швајцарија

TELEPHONE

+41 44 505 17 20

EMAIL

hello@tsgcorp.ch

Слика во Стариот град, Geneенева, Швајцарија

Потребен ви е CTO или технолошко водство?