Za

Сè што треба да знаете за HireCTO.io, зошто ги правиме работите што ги правиме, кој е дел од наши

HireCTO.io

Ние сме вашиот партнер за дигитална трансформација

Денес, скоро е невозможно да стигнете насекаде во технологијата без силни технички водичи покрај вас.
HireCTO.io го поедноставува процесот за да добиете CTO или Менаџер за техничко водство со надворешна функција за нас.

Доверливост

Користејќи нè, нема за што да се грижите кога станува збор за доверливост.
Нашата компанија прави широка проверка на заднината и сите ресурси работат директно со нас.

Ниска цена и флексибилност

Цената не е проблем со HireCTO.io, можете да ангажирате ЦТО на час, дневно, месечно, па дури и месец до месец.

Why we do this?

Пандемијата Covid-19 нè поттикна да поставиме лесна и флексибилна услуга, за да ви овозможи да го одржувате бизнисот без главоболка.

Ние сме непристрасни

HireCTO.io е вашиот непристрасен технолошки партнер кој дејствува исто како и вашиот CTO, без никаква главоболка.

Нашиот тим

Ardiana Pira

Ardiana Pira

Vincent

Vincent

Andreea

Andreea

Crina

Crina

Veronika

Veronika

Lumi

Lumi

Diana

Diana

Geanina

Geanina

Alexander

Alexander

Antonio

Antonio

Azamat

Azamat

Bogdan

Bogdan

Borislav

Borislav

David

David

Gabriel

Gabriel

Hector

Hector

Igor

Igor

Joan

Joan

Klevi

Klevi

Lukasz

Lukasz

Marius

Marius

Nedim

Nedim

Octav

Octav

Pavel

Pavel

Petar

Petar

Piotr

Piotr

Razvan

Razvan

Sergio

Sergio

Alexandru

Alexandru

Alina

Alina

Andrei

Andrei

Nikolina

Nikolina

Robert

Robert

Robert Dan

Robert Dan

Доверба од врвни клиенти

Unicorn.io Logo
Careers.sh Logo
GoRemote Logo
IT Jobs Romania Logo
Staff Augmentation Logo
RocketSales Logo

Потребен ви е CTO или технолошко водство?