Kontaktoni

Gjithçka që duhet të dini për të kontaktuar HireCTO.io dhe për të marrë përsëri iniciativat tuaja teknike!

Linjat Abstrakte të Universit

THE OFFICE

Technology Staffing Group SA
Rue de Chantepoulet, 13,
1201 Gjenevë,
Zvicra

TELEPHONE

+41 44 505 17 20

EMAIL

hello@tsgcorp.ch

Foto në Qytetin e Vjetër, Gjenevë, Zvicër

Keni nevojë për një CTO ose një plumb të teknologjisë?