Rreth

Gjithçka që duhet të dini rreth HireCTO.io, pse bëjmë gjërat që bëjmë, i cili është pjesë e ekipit tonë.

HireCTO.io

Ne jemi partneri juaj i transformimit dixhital

Sot, është pothuajse e pamundur të arrish kudo në teknologji pa një teknikë të fortë teknike në krah.
HireCTO.io thjeshton procesin për t'ju marrë një CTO ose Menaxher Drejtues Teknik duke e eksternalizuar këtë funksion tek ne.

Konfidencialiteti

Duke na përdorur, nuk keni pse të shqetësoheni kur bëhet fjalë për Konfidencialitetin.
Kompania jonë bën kontrolle të gjera të sfondit, dhe të gjitha burimet janë duke punuar me ne direkt.

Kosto e ulët dhe fleksibilitet

Kostoja nuk është problem me HireCTO.io, ju mund të punësoni një CTO çdo orë, çdo ditë, mujore, madje edhe muaj për muaj.

Why we do this?

Pandemia Covid-19 na nxiti të vendosim një shërbim të lehtë dhe fleksibël, për t'ju lejuar të mbani biznesin tuaj në punë, pa dhimbje koke.

Ne jemi të paanshëm

HireCTO.io është partneri juaj i paanshëm teknologjik që vepron ashtu si CTO-ja juaj, pa ndonjë dhimbje koke.

Ekipi ynë

Ardiana Pira

Ardiana Pira

Vincent

Vincent

Andreea

Andreea

Crina

Crina

Veronika

Veronika

Lumi

Lumi

Diana

Diana

Geanina

Geanina

Alexander

Alexander

Antonio

Antonio

Azamat

Azamat

Bogdan

Bogdan

Borislav

Borislav

David

David

Gabriel

Gabriel

Hector

Hector

Igor

Igor

Joan

Joan

Klevi

Klevi

Lukasz

Lukasz

Marius

Marius

Nedim

Nedim

Octav

Octav

Pavel

Pavel

Petar

Petar

Piotr

Piotr

Razvan

Razvan

Sergio

Sergio

Alexandru

Alexandru

Alina

Alina

Andrei

Andrei

Nikolina

Nikolina

Robert

Robert

Robert Dan

Robert Dan

Të besuar nga klientët kryesorë

Unicorn.io Logo
Careers.sh Logo
GoRemote Logo
IT Jobs Romania Logo
Staff Augmentation Logo
RocketSales Logo

Keni nevojë për një CTO ose një plumb të teknologjisë?